Şofer român amendat cu 9.500 de EURO în Italia, ce au descoperit poliţiştii în maşina lui

Un șofer român a fost amendat în urmă cu o săptămână, în Italia, cu suma de 9.500 de euro. Agenții de la Poliția Rutieră din localitatea Spino d’Adda, provincia Cremona, i-au dat amendă şi i-au confiscat și maşina.

30 nov. 2017, 14:10
Şofer român amendat cu 9.500 de EURO în Italia, ce au descoperit poliţiştii în maşina lui

Un român a fost prins în Italia că transporta marfă fără autorizație și avea ascunse în furgoneta sa 215 cartușe de țigări, scrie Rotalianul.com.

Conform relatărilor din ziarul local Crema News, șoferul român transporta în autovehicul o canapea și diferite pachete cu numele unor persoane străine pe ele dar nu avea autorizație pentru transport de mărfuri, motiv pentru care a primit inițial o amendă de 4.500 de euro.

Deoarece șoferul nu a plătit amenda pe loc, autovehiculul său a fost confiscat, iar polițiștii au trecut la o inspecție amănunțită a furgonetei, descoperind astfel ascunse sub câteva cartoane și pături un număr de 215 cartușe de țigări, marca Winston, care se pare că proveneau din Republica Macedonia.

Potrivit b1.ro, şoferul român a fost denunțat astfel pentru contrabandă de țigări și i-a fost aplicată o ulterioară amendă de 5.000 de euro, pe lângă cea inițială de 4.500 de euro, mai scrie sursa citată.