Şofer român, erou în Franţa. A prins un hoţ înarmat VIDEO

Un şofer român este erou în Franţa, după ce a prins un hoţ înarmat, urmărit de poliţie. Românul se afla din întâmplare lângă o casă pe care poliţiştii au înconjurat-o, pentru că înăuntru erau trei hoţi.

12 feb. 2019, 16:49
Şofer român, erou în Franţa. A prins un hoţ înarmat VIDEO

Doi infractori au fost capturaţi, dar al treilea a reuşit să fugă. Românul n-a mai stat pe gânduri: a fugit după hoţ şi a reuşit să-l prindă. Tot el a filmat imaginile următoare, din momentul intervenţiei.

Românul de 28 de ani lucreaza in Franta la o firma de costructii. În aceasta dimineata tanarul era la periferia Parisului si aştepta in masina un coleg. A vazut cum mai multe echipaje de poltie sosesc in fata unei case, locuinta in care se aflau 3 hoti.

Doi dintre ei au fost imobilizaţi de politisti în curtea casei, dar al treilea a sărit de la etajul doi pe geam, reusind să scape de oamenii legii. În acel moment romanul nu a stat pe ganduri, s a dat jos din masina si a reusit sa il imobilizeze chiar daca hotul i-a dat cu spray paralizant in fata si avea si un pistol cu bile de cauciuc asupra lui. Dupa ce l-a prins pe hot, Adronis Pop a devenit un erou al Parisului, asa este descris romanul în presa internaţională.