Şofer surprins de camere în timp ce mergea pe contrasens pe Autostrada Soarelui A2 FOTO VIDEO

Camerele de supraveghere ale Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere au surprins joi seară un şofer care mergea pe contrasens pe Autostrada Soarelui, A2, potrivit CNAIR, care a publicat un video pe Facebook. Poliţia s-a autosesizat în acest caz.  

RomaniaTV.net
08 feb. 2019, 17:06

„În seara zilei de 7 februarie 2019, ora 20:45, camerele de supraveghere ale Centrului de Întreținere și Coordonare (CIC) Valea Dacilor – D.R.D.P. Constanța au surprins un șofer care circula cu viteză pe contrasens, pe A2, km 161, sensul de mers București – Constanța. 

Reprezentanții DRDP Constanța au sesizat poliția cu privire la acest eveniment.

Intrările pe autostrăzile din România sunt semnalizate conform normelor europene în vigoare, rugăm conducătorii auto să circule prudent și să fie atenți la semnele de circulație.

În cazul în care din greșeală ați pătruns pe o autostradă pe contrasens, este foarte important să nu continuați deplasarea și să opriți pe banda de urgență (care în acest caz se află pe partea stângă) ulterior să apelați numărul de urgență 112, pentru a fi scos în siguranță din această situație”, a scris CNAIR pe Facebook.

 

 

loading...
Partenerii noștri