Şofer urmărit de poliţişti prin două judeţe după ce a refuzat să oprească la semnalul agenţilor

Politistii din două judete, Neamţ şi Bacău, au fost în alertă după un sofer băut a refuzat să oprească la semnalele agentilor. În încercarea de a scăpa de oamenii legii, soferul a gonit chiar si cu 150 de kilometri la oră în localitate.  

RomaniaTV.net
19 mai 2019, 06:25
Şofer urmărit de poliţişti prin două judeţe după ce a refuzat să oprească la semnalul agenţilor

A fost haos pe drumul european 85, pe traseul Bacău – Roman. Totul după ce un bărbat în vârstă de 42 ani a fost urmărit, mai multe ore de poliţiştii din Bacău şi Neamţ. Agenții de la rutieră au vrut să îl tragă pe dreapta după ce aparatul radar l-a înregistrat circulând cu viteza de 165 km/oră. La vederea oamenilor legii, şoferul a întors maşina şi a plecat spre localităţile Bacău, Buhuşi, Piatra Neamţ şi Roman, fiind urmărit de poliţişti.

În Roman, autoturismul s-a deplasat pe străzi laturalnice, iar la scurt timp acesta a fost găsit de oamenii legii abandonat şi încuiat. Poliţiştii din Bacău şi Neamţ au efectuat cercetări, în urma cărora şoferul a fost identificat în localitatea Horia, judeţul Neamţ. 

În timpul urmăririi, poliţiştii din Bacău au tras focuri de armă, care au produs avarii autoturismul urmărit.

Şoferul prins a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.