Şoferii prinşi beţi la volan, obligaţi să lucreze la MORGĂ timp de 15 zile! Experimentul DUR la care au fost supuşi 20 de şoferi

Douazeci de soferi care au fost prinsi in stare de ebrietate alcoolica la volan au fost dusi cu forta la munci corectionale la o morga, unde au fost obligati sa faca curat.

RomaniaTV.net
22 apr. 2017, 21:34
Şoferii prinşi beţi la volan, obligaţi să lucreze la MORGĂ timp de 15 zile! Experimentul DUR la care au fost supuşi 20 de şoferi
Politia si autoritatea judecatoreasca din Thailanda au desfasurat un experiment. Douazeci de conducatori auto, prinsi in stare de ebrietate la volan, au fost obligati sa faca curatenie la o morga timp de 15 zile.
 
Decizia privind desfasurarea experimentului a fost luata dupa ce in aceasta tara au murit in accidente rutiere 390 de persoane in timpul sarbatorii budiste traditionale a Anului Nou. Jumatate din aceste decese au avut loc tocmai din cauza soferilor beti la volan.
Astfel, autoritatile thailandeze au decis sa-i trimita pe o parte dintre cei prinsi in aceasta stare la volan, in scopul reeducarii lor, sa faca curatenie la o morga in care sunt aduse cadavrele oamenilor decedati in accidente rutiere.
 
„Deja in prima zi de lucru eu am vazut destule ca sa renunt sa mai conduc mijlocul de transport in stare de ebrietate”, a declarat un barbat de 25 de ani. El a marturisit ingrozit ca cel mai strasnic a fost sa vada durerea persoanelor apropiate celor care au murit din cauza actiunilor unor soferi bauti sau din cauza faptului ca ei insisi au urcat la volan dupa ce au consumat alcool. „Atata durere deodata, intr-o singura zi, nu am mai vazut niciodata in viata. E groaznic sa ma gandesc ca si eu as fi putut sa provoc o asemenea durere altora sau sa mor eu si sa-i umplu de durere pe cei dragi mie”, a mai spus tanarul.

loading...
Partenerii noștri