O fetiţă de 11 a fost lovită pe trecerea de pieton. Şoferul a fost prins

Șoferul fugar din Sibiu care a locit o copilă pe trecerea de pietoni a fost gpăsit. Este vorba despre un bărbat de 65 de ani. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal.

RomaniaTV.net
21 ian. 2020, 07:42
O fetiţă de 11 a fost lovită pe trecerea de pieton. Şoferul a fost prins

Incidentul a avut loc la Mediaş, iar şoferul a fugit imediat după comiterea faptei. Fetiţa era împreună cu sora ei de opt ani, iar după accident aceasta s-a dus direct acasă şi şi-a alertat părinţii. Minora a fost dusă cu ambulanţa la spital, însă nu a avut nevoie de internare.

„În jurul orei 21:20, în timp ce traversa partea carosabilă pe trecerea pentru pietoni, marcată şi semnalizată corespunzător, o minoră în vârstă de 11 ani, localnică, a fost acroşată de unde autoturism condus pe banda a doua a sensului Sibiu-Mediaş, persoana aflată la volanul maşinii continuându-şi deplarea după o oprire scurtă în zona producerii evenimentului.”

Oamenii legii au publicat înregistrări video de pe camerele de supraveghere, unde se observă cum femeia a oprit pentru câteva secunde, apoi a plecat. Aceştia speră că şoferul, o femeie, să fie găsit şi tras la răspundere pentru fapta sa.