Şoferul beat care a dat cu maşina peste 5 copii aflaţi într-un parc, arestat preventiv

Şoferul care a provocat accidentul în urma căruia cinci copii au ajuns la spital a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

16 aug. 2018, 18:09
Şoferul beat care a dat cu maşina peste 5 copii aflaţi într-un parc, arestat preventiv

Cazul a fost preluat de reprezentanţii Parchetului. Decizia aparţine Tribunalului Târgu Bujor.

Bărbatul fusese reţinut pentru 24 de ore, la scurt timp după producerea accidentului.

Cinci copii aflaţi într-un parc din Roşcani, judeţul Galaţi, au fost răniţi miercuri după-amiază, după ce un şofer beat a intrat cu maşina în ei. Unul dintre copii este în stare gravă şi a fost preluat de un elicopter SMURD.

Evenimentul a avut loc miercuri după-amiază, într-un parc din localitatea gălățeană Roșcani, unde avea loc o adunare publică, cu sute de adulți și copii. La un moment dat, mașina condusă de un localnic de 41 de ani a ieșit de pe carosabil și a intrat în mulțime, lovind în plin un grup de copii.

Cinci minori cu vârste cuprinse între 11 și 15 ani au fost răniți, trei dintre ei, destul de grav cât să fie aduși la Galați. Una dintre victime a avut nevoie de intervenția elicopterului SMURD. Alți doi copii au fost duși la Spitalul din Tg. Bujor pentru investigații și tratament.

Potrivit poliției, șoferul se afla într-o avansată stare de ebrietate, dar a încercat să justifice accidentul printr-o defecțiune tehnică la mașină, invocând faptul că i s-a blocat direcția.

Cinci copii, răniţi în Galaţi, după ce un şofer beat a intrat cu maşina în ei, într-un parc. Momentul a fost filmat VIDEO