Şoferul beat care a ucis 3 oameni, între care un copil şi o femeie gravidă, în Tulcea, a scăpat de arest

Un șofer beat care a provocat un accident în Tulcea, în urma căruia și-au pierdut viața trei oameni, printre care un copil de trei ani şi mama sa însărcinată în şapte luni, a scăpat de arestul preventiv. Magistraţii l-au plasat în arest la domiciliu și urmează să fie trimis în judecată. Cumplitul accident a fost transmis în direct pe Facebook. 

22 oct. 2019, 14:15
Şoferul beat care a ucis 3 oameni, între care un copil şi o femeie gravidă, în Tulcea, a scăpat de arest

Şoferul aflat sub influenţa alcoolului, însoţit de câţiva prieteni în momentul accidentului, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat cu maşina într-o curte în localitatea Văcăreni din județul Tulcea. S-a întâmplat în august. 

În urma accidentului, un copil în vârstă de 3 ani şi o femeie de 79 de ani au murit pe loc. Mama copilului ucis, însărcinată în şapte luni, a murit câteva ore mai târziu la spital. Alte trei persoane, două din mașină și una din curte, au fost rănite.

Accidentul a fost filmat de unul dintre pasagerii aflaţi în maşina implicată, care transmitea live pe Facebook în acel moment. 

Şoferul vinovat, un bărbat de 39 de ani din Luncaviţa, a fugit de la locul accidentului. A fost prins de poliţişti în localitatea de domiciliu. Bărbatul, care deţina permis de conducere, avea, la momentul testării, o concentraţie de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, au anunţat reprezentanţii IPJ Tulcea. 

Bărbatul a fost arestat ulterior, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală şi fugă de la locul accidentului.