Şoferul beat care a ucis doi tineri într-un accident pe DN 22, reţinut pentru 24 de ore

Şoferul aflat sub influenţa băuturilor alcoolice care a provocat un accident rutier duminică dimineaţă, pe DN 22, soldat cu decesul a doi tineri, a fost reţinut pentru 24 de ore, potrivit Agerpres.

RomaniaTV.net
21 ian. 2019, 08:18
Şoferul beat care a ucis doi tineri într-un accident pe DN 22, reţinut pentru 24 de ore

Bărbatul de 22 de ani, care duminică dimineaţă a provocat accidentul rutier în urma căruia doi tineri de 18 ani şi-au pierdut viaţa, iar altul a fost rpnit, a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. El va fi prezentat luni instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Duminică dimineaţa, bărbatul conducea un autoturism BMW pe DN 22, dinspre Tulcea către Constanţa, iar la un moment dat, în dreptul localităţii Palazu Mic, într-o curbă la dreapta, din cauza neadaptării vitezei la configuraţia drumului, a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu un autoturism Dacia Logan în care se aflau trei tineri de 18 ani, din judeţul Tulcea.

În urma impactului a rezultat decesul şoferului şi pasagerului din Dacia Logan, ambii în vârstă de 18 ani, fiind răniţi şoferul din BMW, de 22 de ani, şi pasagerul din dreapta din Logan, în vârstă de 18 ani. Poliţiştii au stabilit că şoferul care a pătruns pe contrasens se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.