Şoferul beat din Constanţa care a lovit o tânără aflată pe trotuar, REŢINUT

Tânărul de 22 de ani care a nenorocit o tânără aflată pe trotuar, la Constanţa, a fost reţinut, iar marţi urmează să fie dus în faţa judecătorilor cu mandat de arestare preventivă.

10 mart. 2015, 10:34
Şoferul beat din Constanţa care a lovit o tânără aflată pe trotuar, REŢINUT

O tânără de 19 ani a ajuns la spital, luni, după ce a fost lovită, în timp ce se afla într-o staţie de autobuz din municipiul Constanţa, de un autoturism condus de un tânăr băut, care anterior avariase mai multe maşini parcate.

În urma testării, a reieşit că şoferul avea o concentraţie de 1,07 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tânărul de 22 de ani a avut permisul de conducere reţinut anul trecut, după ce s-a filmat, la începutul lunii iunie 2014, împreună cu mai mulţi amici, în timp ce conducea un autoturism pe DN 3, în zona localităţii Băneasa, ei turnându-şi vin dintr-o carafă. Filmarea a fost postată pe reţele de socializare, iar poliţiştii s-au autosesizat, identificându-l şi amendându-l cu 850 de lei şi reţinându-i permisul de conducere pentru circulaţie pe sens opus, nefolosirea centurii de siguranţă şi lăsarea liberă a volanului în timpul mersului.

De asemenea, în perioada 15 ianuarie – 13 februarie 2015, el a avut permisul de conducere reţinut pentru nerespectarea indicaţiilor poliţistului.