Şoferul care a lovit cu mașina un polițist la Gara de Nord, lăsat liber de procurori. Europol acuză presiuni: Este beizadeaua unei persoane din Secretariatul Guvernului

Şoferul care a lovit cu maşina un poliţist care a vrut să îl legitimeze, în zona Gării de Nord din Capitală, a fost lăsat în libertate, anunţă Sindicatul Europol. Sindicaliştii din Poliţie susţin că autorul faptei "este beizadeaua unei persoane din Secretariatul General al Guvernului”, iar sâmbătă seară au început să fie date telefoane şi se fac presiuni pentru a-l scoate vinovat pe poliţist.

29 nov. 2020, 11:10
Şoferul care a lovit cu mașina un polițist la Gara de Nord, lăsat liber de procurori. Europol acuză presiuni: Este beizadeaua unei persoane din Secretariatul Guvernului

Şoferul care a lovit cu mașina un polițist la Gara de Nord a fost lăsat de procurori să plece acasă, anunţă Sindicatul Europol.
”Autorul a fost trimis acasă, se pare că pentru procuror nu e nicio problemă că l-a lovit pe poliţist. Colegul este în drum spre INML pentru eliberarea unui certificat medico-legal, pe care-l va plăti tot el. Instituţiei nu îi pasă”, a transmis sâmbătă seară sindicatul poliţiştilor.

 

Şoferul care a lovit cu mașina un polițist la Gara de Nord, „beizadeaua unei persoane din SGG”

De asemenea, sindicaliştii susţin că ”individul care a dat cu autoturismul peste poliţist este beizadeaua unei persoane din Secretariatul General al Guvernului şi că au început să fie date telefoane şi se fac presiuni pentru a-l scoate vinovat pe poliţist. Nu vom tolera aşa ceva! Aviz amatorilor!”, avertizează sindicaliştii.

 

Un polițist a fost lovit violent de un șofer în Capitală. Europol consideră fapta ”tentativă de omor”

„Un autoturism staționat neregulamentar în zona Garii de Nord din București, pe modul „avarii”, a fost atenționat de un polițist să se pună în mișcare. Șoferul nu a „suportat” critica și a devenit agresiv în exprimare. Iar în momentul în care polițistul a coborât din autospecială, pentru a-l legitima și a lua măsurile legale, șoferul a demarat în trombă lovindu-l violent pe colegul nostru. Individul a fost prins la 5 străzi distanță de locul faptei și se află în custodia poliției. Încadrarea juridică a acestei fapte nu poate fi alta decât „tentativă la omor””, anunţa sâmbătă seara Sindicatul Europol, pe Facebook.