Un polițist a fost lovit violent de un șofer în Capitală. Europol consideră fapta ”tentativă de omor”

Un polițist a oprit un șofer care oprise neregulamentar, cu luminile aprinse, în zonă Gării de Nord. Bărbatul, de nervi, a început să îl lovească pe omul legii. Europol consideră fapta drept tentativă de omor.

28 nov. 2020, 22:47
Un polițist a fost lovit violent de un șofer în Capitală. Europol consideră fapta ”tentativă de omor”
Bărbatul care a lovit cu maşina un poliţist în zona Gării de Nord din Bucureşti

Un polițist a fost lovit violent. Un bărbat care a oprit neregulamentar, cu luminile de avarie aprinse, în zonă de Gării de Nord din Capitală este cercetat după ce l-a lovit pe polițistul care i-a atras atenția să elibereze zona în care oprise. Șoferul a refuzat, iar omul legii a dorit să îl legitimeze pe acesta.

Citește și: Manifestații violente la Paris. Protestatarii au incendiat mai multe mașini. Forțele de ordine folosesc gaze lacrimogene VIDEO

”Șoferul nu a „suportat” critica și a devenit agresiv în exprimare. Iar în momentul în care polițistul a coborât din autospecială, pentru a-l legitima și a lua măsurile legale, șoferul a demarat în trombă lovindu-l violent pe colegul nostru” , precizează sindicatul EUROPOL.

Un polițist a fost lovit violent. Sindicatul Europol susține că fapta se încadrează la tentativă de omor. Incidentul s-a produs sâmbătă, 28 noiembrie, în Capitală și a fost făcut public pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol.

”Un autoturism staţionat neregulamentar în zona Garii de Nord din Bucureşti, pe modul «avarii», a fost atenţionat de un poliţist să se pună în mişcare. Şoferul nu a «suportat» critica şi a devenit agresiv în exprimare. Iar în momentul în care poliţistul a coborât din autospecială, pentru a-l legitima şi a lua măsurile legale, şoferul a demarat în trombă lovindu-l violent pe colegul nostru”, transmite sindicatul poliţiştilor în postarea de pe reţeaua de socializare.

Colegii poliţistului susțin că şoferul a fost prins la cinci străzi distanţă de locul în care s-a produs incidentul, iar sâmbătă seară acesta şi se află în custodia poliţiei. Conform sindicaliştilor din poliţie, încadrarea juridică a faptei de care se face vinovat acesta „nu poate fi alta decât” cea de „tentativă de omor”.

”Individul a fost prins la 5 străzi distanță de locul faptei și se află în custodia poliției. Încadrarea juridică a acestei fapte nu poate fi alta decât tentativă de omor” , conchide sindicatul pe Facebook.