Şoferul care a luat un poliţist pe capotă a fost condamnat la doi ani de închisoare VIDEO

Bărbatul din Timişoara care a luat un poliţist pe capotă a primit doi ani de închisoare cu executare. Şofer din Timişoara a intrat cu autoturismul într-un agent care încerca să-l oprească. Poliţistul a vrut să-l amendeze pentru că şoferul circula cu viteză prea mare.

RomaniaTV.net
16 nov. 2012, 14:28
Şoferul care a luat un poliţist pe capotă a fost condamnat la doi ani de închisoare VIDEO

În urmă cu doi ani, şoferul a fost oprit de poliţie în Arad pentru că mergea cu 150 de kilometri pe oră. Iniţial, a vrut să-i dea bani poliţistului, dar pentru că a fost refuzat, a încercat să fugă. şA şi reuşit, cu toate că un poliţist ţinea de volan şi un altult se urcase pe capotă. Şoferul va sta acum 2 ani după gratii, condamnat pentru tentativă de omor.

Şoferul din Timişoara are colegi de nădejde în trafic. La Buzău, fiul unui angajat din primărie a dat cu maşina peste un agent , după ce parcase pe loc interzis, iar la Bucureşti, o şoferiţă grăbită a fost oprită cu arma de poliţişti.

Femeia depăşise o coloană de maşini şi a fost oprită de un echipaj Rutier. S-a grăbit şi după ce a fost oprită, a luat un poliţist pe capotă. Agentul a trebuit să folosească arma ca să scape cu viaţă