Şoferul care a murit la Mamaia dădea flash-uri în trafic cu puţin înainte de accident. Imagini filmate cu camera de bord VIDEO

Un şofer în vârstă de 32 de ani a murit într-un accident rutier în staţiunea Mamaia, la scurt timp după ce a fost filmat când dădea flash-uri mașinilor din faţa sa.

07 oct. 2021, 15:25
Şoferul care a murit la Mamaia dădea flash-uri în trafic cu puţin înainte de accident. Imagini filmate cu camera de bord VIDEO

Accidentul s-a produs miercuri după-amiază, la Mamaia. Maşina a fost surprinsă în trafic cu câteva momente înainte de impactul devastator, în timp ce şoferul circula cu viteză și le dădea flash-uri celorlalți conducători auto care circulau pe aceeași bandă, dar cu viteză mai mică.

La scurt timp după ce a trecut de un autoturism întâlnit în cale și l-a atenționat tot prin flash-uri, bărbatul de la volan a pierdut controlul şi s-a izbit de un stâlp. Impactul i-a fost fatal, şi cu toate eforturile depuse de cadrele medicale, conducătorul auto a fost declarat decedat.

Citeşte şi Accident cumplit la metrou. O adolescentă s-a aruncat în fața trenului la stația Unirii, sub privirile îngrozite ale călătorilor

Imaginile cu maşina în trafic, publicate de Ziua de Constanţa:

Citeşte şi Accident teribil în Suceava. Un TIR și un microbuz s-au ciocnit frontal: un mort și mai mulți răniți

Tânărul care a murit în cumplitul accident din Mamaia, vehiculul său, marca Dodge, încolăcindu-se, efectiv, pe un stâlp, se numea Cristi, era din Brăila, avea 32 de ani și era pasionat de mașini.

Miercuri, 6 octombrie, în jurul orei 13.15, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, iar în urma coliziunii, unul dintre vehicule a fost proiectat într-un stâlp de înaltă tensiune. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului proiectat în stâlp, în vârstă de 32 de ani, din Brăila. În cauză a fost întocmit un dosar penal.