Şase ani de închisoare pentru şoferul care a ucis doi tineri pe zebră

Şoferul care a ucis doi adolescenţi pe o trecere de pietoni din Craiova a fost condamnat la 6 ani de închisoare cu executare. Şoferul care se afla la volanul unui bolid de lux plecase din club băut şi drogat. Accidentul s-a produs în luna martie a acestui an. Unul dintre tineri omorâţi tocmai ce îşi lansase înainte de tragedie un album cu muzică.

RomaniaTV.net
12 dec. 2013, 11:42
Şase ani de închisoare pentru şoferul care a ucis doi tineri pe zebră

Iniţial, Iulian Sicritaru a fost condamnat la 4 ani de închisoare pentru ucidere din culpă, informează România TV. Magistraţii de la Curtea de Apel Craiova au considerat că pedeapsa este prea mică şi au majorat-o la 6 ani de închisoare cu executare.

Sentinţa este definitivă şi irevocabilă. Iulian Sicritaru a fost reţinut în luna martie, după ce a accidentat mortal pe trecerea de pietoni doi băieţi de 17, respectiv 18 ani. Imediat după comiterea accidentului el a fugit de la faţa locului. A fost prins de poliţişti 24 de ore mai târziu şi reţinut.

În urma analizelor de laborator s-a stabilit că la momentul producerii accidentului şoferul se afla sub influenţa alcoolului şi a drogurilor. Una dintre victime tocmai ce îşi lansase o piesă de hip-hop, iar celălat era dansator în trupă.