Şoferul care a provocat accidentul de la Ovidiu, în care au murit trei persoane, a fost reţinut

Şoferul băut care a ucis trei oameni în Constanța a fost reţinut. Bărbatul are 33 de ani și, imediat după producerea nenorocirii, el a încercat să fugă, dar a fost prins de un poliţist şi de un militar aflat în timpul liber.

RomaniaTV.net
22 nov. 2018, 10:55
Şoferul care a provocat accidentul de la Ovidiu, în care au murit trei persoane, a fost reţinut

Bărbatul de 33 de ani care a provocat accidentul mortal de miercuri seară, de pe podul de la Ovidiu, a fost audiat de către poliţişti. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore.

Accidentul s-a produs aseară, la ora 18.45, pe DN2A. Autoturismul marca Mercedes, condus de bărbatul de 33 de ani, se deplasa dinspre localitatea Mihail Kogălniceanu către Constanţa. Pe podul rutier din zona localităţii Ovidiu, a pătruns pe contrasens şi a acroşat cu partea stânga faţă autoturismul Hyundai care se deplasa regulamentar dinspre Constanţa către Mihail Kogălniceanu. În urma impactului, autoturismul marca Mercedes s-a răsturnat.

Din păcate, în urma accidentului, a rezultat decesul conducătoarei auto, al unui minor de trei ani (fetiţa conducătoarei auto) şi al mamei şoferiţei, precum şi rănirea unei alte femei. Toate se aflau în autoturismul care circula regulamentar.

Potrivit poliţiştilor, şoferul are 33 de ani şi este din oraşul Negreşti Oaş, judeţul Satu Mare. Acesta era cazat la un hotel din localitatea Mihail Kogălniceanu, fiind angajat la o firmă din zonă. Şoferul a fugit iniţial, dar a fost prins de poliţişti în apropierea locului tragediei. Acesta emana halenă alcoolică, dar ar fi refuzat alcooltestul.

Accident grav. Trei persoane au murit pe loc, un copil de trei ani printre victime UPDATE VIDEO