Şoferul care a provocat accidentul MORTAL din Sibiu are ANTECEDENTE GRAVE VIDEO

Tânărul de 19 ani din Sibiu care a provocat moartea a doi oameni şi rănirea gravă a altor trei a avut permisul suspendat de TREI ori pentru alcool şi încălcarea regulilor de circulaţie.

11 mai 2015, 13:59
Şoferul care a provocat accidentul MORTAL din Sibiu are ANTECEDENTE GRAVE VIDEO

Şoferul teribilist a postat pe pagina lui de socializare clipuri video în care face drifturi cu maşina. Rudele oamenilor pe care i-a ucis din inconştienţă cer acum dreptate.

„Eu vreau să mor după copiii mei. Să-l bage-n puşcărie, nu vrem niciun ban de la el, în puşcărie să-l bage”, a spus mama uneia dintre victime.

„Un coşmar pe toată viaţa noastră, toată familia, suntem distruşi. Acest om n-ar trebui să mai meargă pe stradă”, a declarat o altă rudă.

Tânărul în vârstă de 19 ani a devenit şofer în urmă cu mai puţin de doi ani. Însă, în acest timp, a avut de trei ori permisul suspendat. De două ori pentru că a fost prins băut la volan, iar o dată pentru că a făcut o depăşire neregulamentară.

Medicii se luptă acum să salveze viaţa băiatului de opt ani care şi-a pierdut mama în teribilul accident. Tatăl copilului este şi el în continuare internat, la fel şi şoferul care a provocat accidentul.

Doi oameni, frate şi soră, au murit şi alţi patru au fost răniţi grav într-un grav accident de circulaţie, duminică dimineaţă, pe DN 14, în judeţul Sibiu. O maşină a fost spulberată de un alt autoturism şi, imediat după impact, a luat foc.