Şoferul care a spulberat pe trecere de pietoni o bunică şi nepoata ei, reţinut

Tânărul care s-a urcat beat la volan şi a provocat, luni seara, un accident grav de circulaţie pe o trecere de pietoni din Aiud, în urma căruia o femeie a murit şi nepoata acesteia în vârstă de 11 ani a fost grav rănită, a fost arestat preventiv, marţi seara, în urma unei decizii a Judecătoriei Aiud.

28 nov. 2017, 19:04
Şoferul care a spulberat pe trecere de pietoni o bunică şi nepoata ei, reţinut

Judecătoria Aiud a emis, marţi seara, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele tânàrului care, beat fiind, a provocat, luni seara, un accident grav de circulaţie lovind o femeie şi pe nepoata acesteia de 11 ani pe o trecere de pietoni din Aiud.

„Tânărul va fi cercetat în stare de arest preventiv. Judecătoria Aiud a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, Luminiţa Prodan.

Femeia în vârstă de 63 de ani şi nepoata acesteia în vârstă de 11 ani au fost accidentate grav pe o trece de pietoni din municipiul Aiud, cele două fiind izbite în plin de un autoturism condus de un tânăr beat în vârstă de 23 de ani.

Poliţiştii rutieri sosiţi la faţa locului au constatat că şoferul care conducea autoturismul implicat în accident, un tânăr în vârstă de 23 de ani, avea o alcoolemie de 0,75mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior tânărul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.