Şoferul care şi-ar fi ucis fosta soție, intrând cu mașina într-o pasarelă din Pipera, reţinut. Dovezile cu care anchetatorii vor să-l ţină ani grei la puşcărie

Bărbatul a cărui fostă soţie a murit în urmă cu aproape două săptămâni după ce maşina în care se aflau a lovit un cap de pod în Pipera a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de omor. Anchetatorii nu mai merg pe varianta unei şicanări în trafic după ce au vizionat imaginile surprinse de o cameră de bord a unui alt şofer.

15 apr. 2022, 15:30
Şoferul care şi-ar fi ucis fosta soție, intrând cu mașina într-o pasarelă din Pipera, reţinut. Dovezile cu care anchetatorii vor să-l ţină ani grei la puşcărie

Răsturnare de situaţie în cazul accidentului de acum două săptămâni din Pipera în urma căruia o femeie de 37 de ani a murit. Maşina în care se afla femeia şi care era condusă de fostul ei soţ a lovit un picior al unei pasarele. Femeia aflată pe scaunul din dreapta a murit pe loc în urma impactului. Şoferul le-a spus anchetatorilor că a lovit un picior al pasarelei pentru că ar fi luat sedative și s-ar fi aflat într-o stare de somnolență și ar fi fost implicat într-o șicanare în trafic.

Declaraţiile şoferului au fost însă contrazise de cele ale unui martor audiat de anchetatori. Martorul se afla într-o maşină care circula în spatele celei care a lovit pasarela din Pipera și a filmat tot incidentul cu camera de bord. La audieri, el le-a declarat polițiștilor că nu a fost vorba de nicio șicanare în trafic și că suspectul a mărit intenționat viteza de mers și ar fi intrat în piciorul pasarelei.

Şoferul şi femeia decedată erau divorţaţi de câţiva ani, dar locuiau în continuare împreună alături de cei doi copii.

Mai mult, anchetatorii au găsit în telefooanele şoferului vinovat de accident şi al fostei soţii mesajele dintre cei doi şi mai multe amenințări cu moartea.

Poliţiştii au decis să-l reţină pe şoferul care a provocat accidentul din Pipera pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat Tribunalului Ilfov cu propunere de arestare preventivă. Anchetatorii au suspiciuni că totul ar fi fost premeditat şi că bărbatul ar fi intrat intenţionat cu maşina în pasarela de pe bulevardul Pipera – Tunari.