FOTO cu şoferul de TIR care a ucis o familie întreagă din Arad, după care a dispărut de la locul tragediei

Poliţia din Slovenia a făcut publică fotografia şoferului de TIR care a spulberat maşina în care se aflau prim-procurorul arădean Flavius Chiş, soţia sa, fiul lor şi soacra magistratului. Şoferul a fugit imediat după producerea accidentului şi este căutat în continuare de oamenii legii.

RomaniaTV.net
15 iul. 2015, 13:52
FOTO cu şoferul de TIR care a ucis o familie întreagă din Arad, după care a dispărut de la locul tragediei

Bărbatul în vârstă de 51 de ani, care conducea o cisternă şi a intrat în plin în maşina în care se aflau arădenii, a părăsit locul accidentului şi, ultima dată, a fost văzut în apropierea localităţii Lom, însă nu se ştie în ce direcţie a plecat apoi, scrie voceatransilvaniei.ro. Pentru a-l găsi, poliţiştii din Slovenia au făcut publică imaginea sa.

Citeşte şi MAE confirmă că cele patru persoane moarte în accidentul rutier din Slovenia erau români

Campania de căutare este încă în curs de desfășurare. Ea va continua și astăzi. Am zburat deasupra zonei cu elicopterul, folosind termoviziune, adică căutam surse de căldură, dar fără succes.

Cu elicopterul a fost inspectată zona de-a lungul drumului feroviar și auto, dar este o zonă foarte dificilă cu zone împădurite, vedere panoramică fiind foarte dificilă”, a declarat inspectorul de poliție Farik Hodzic pentru zurnal24.si, adăugând că în căutarea șoferului au pornit peste treizeci de ofițeri de poliție.

Prim-procurorul arădean Flavius Chiş şi familia sa au murit în urma accidentului.