Şoferul din Botoşani era beat în momentul în care a provocat accidentul pe care l-a transmis live pe Facebook. Tânărul a fost reţinut

Tânărul în vârstă de 28 de ani din Botoşani, care a provocat un accident grav în timp ce transmitea live pe Facebook de la volan, este cercetat acum pentru vătămare corporală din culpă, ameninţare şi conducere sub influenţa alcoolului.

RomaniaTV.net
02 iun. 2020, 10:21
Şoferul din Botoşani era beat în momentul în care a provocat accidentul pe care l-a transmis live pe Facebook. Tânărul a fost reţinut

UPDATE. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore față de tânărul de 28 de ani, luni, a condus un autoturism în stare de ebrietate și a provocat un accident rutier soldat cu șase victime.

Tânărul în vârstă de 28 de ani din Botoşani, care a provocat accidentul rutier în urma căruia şase persoane au fost rănite, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, potrivit Agerpres. Bărbatul a avut o concentraţie alcoolică de 1,75 g/l alcool pur în sânge la prima proba şi 1,53 g/l alcool pur în sânge la a doua probă.

După accident bărbatul a fost dus la audieri. Poliţiştii au deschis dosar penale pentru vătămare corporală din culpă, ameninţare şi conducere sub influenţa alcoolului.

Un tânăr care transmitea live pe Facebook a produs un accident rutier cu şase victime în Botoşani VIDEO

Tânărul de 28 de ani se filma la volanul unei maşini şi transmitea imaginile în direct pe Facebook. Într-un moment de neatenţie, a provocat un accident soldat cu şase victime. Tânărul de 28 de ani a lovit violent în spate un alt autoturism, pe care l-a proiectat pe contrasens, într-o maşină care circula regulamentar. Cea de-a patra maşină implicată era parcată pe marginea Bulevardului Mihai Eminescu din municipiul Botoşani.

Din accident au rezultat şase victime, dintre care una încarcerată în autoturismul răsturnat pe partea carosabilă. Ele au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati”.