Şoferul fugar a fost rănit şi a rămas blocat în maşină, în urma cursei infernale cu poliţia

Şoferul autoturismului care a intrat joi, pe DN 65, la Lunca Corbului, într-un autocamion era urmărit de poliţişti după ce la ieşirea din Slatina spre Piteşti a refuzat să oprească la semnalul acestora, potrivit Agerpres.

08 aug. 2014, 05:50
Şoferul fugar a fost rănit şi a rămas blocat în maşină, în urma cursei infernale cu poliţia

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, Claudia Radu, a precizat că printr-un apel la 112 a fost anunţat faptul că un bărbat face scandal în zona străzii Piteşti din Slatina şi atunci un echipaj de poliţişti s-a deplasat la locul indicat de apelant. În momentul sosirii poliţiştilor, persoana despre care s-a spus că provoca scandal, un bărbat în vârstă de 44 de ani din comuna Ipoteşti, se afla în maşină şi a plecat de la faţa locului, refuzând să oprească la semnalul poliţiştilor. El a fost urmărit permanent de poliţişti, de la ieşirea din Slatina şi până în judeţul Argeş, în localitatea Lunca Corbului, unde la un blocaj rutier organizat de poliţiştii din Argeş, pe DN 65, a intrat cu maşina într-un camion.

În urma impactului, şoferul fugar a fost rănit şi a rămas blocat în maşină, pentru eliberarea lui fiind solicitată intervenţia unul echipaj de descarcerare. Bărbatul a fost rănit, era conştient şi nu consumase alcool.

Pentru faptul că a provocat scandal ar putea primi o amendă contravenţională.