Şoferul lui IPS Teodosie, prins în timp ce conducea cu 235 km/h pe Autostrada Soarelui. Arhiepiscopul se afla pe scaunul din dreapta

Un şofer a fost prins în această după-amiază în timp ce gonea pe Autostrada A2 cu 235 de kilometri la oră.

03 aug. 2022, 20:00
Şoferul lui IPS Teodosie, prins în timp ce conducea cu 235 km/h pe Autostrada Soarelui. Arhiepiscopul se afla pe scaunul din dreapta

Bărbatul aflat la volan este şoferul Înalt Prea Sfinţitului Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului care se afla şi el pe scaunul din dreapta al maşinii. Totul s-a întâmplat, în jurul orei 15.50, pe autostrada care leagă Bucureşti de Constanţa.

Polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2, l-au depistat, la km 139, pe bărbatul de 28 de ani, care conducea autoturismul şi au înregistrat cu aparatul aparatul radar viteza de 235 km/h.

Şoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, totodată fiindu-i reținut, în vederea suspendării, permisul de conducere pentru 120 de zile.

„Astăzi, în jurul orei 15.50, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe A2, sensul de mers București – Constanța, au depistat, la km 139, un bărbat, de 28 de ani, care conducea un autoturism, fiind înregistrat cu aparatul radar având o viteză de 235 km/h. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, totodată fiindu-i reținut, în vederea suspendării, permisul de conducere pentru 120 de zile”, au transmis poliţiştii.

Citeşte şi IPS Teodosie, replică tăioasă pentru cei care l-au ironizat pentru că s-a rugat pentru venirea ploii

Citeşte şi Protest la biserica ridicată ilegal pe un trotuar din Constanţa. Preoţii ameninţă că se vor încuia pe interior. ÎPS Teodosie: „Cei care dărâmă biserici mor în chinuri groaznice”