Şoferul maşinii în care au fost descoperite două cadavre carbonizate a fost reţinut UPDATE

Şoferul din judeţul Timiş care a fugit după ce maşina pe care o conducea a lovit, duminică noaptea, un copac şi a luat foc, două persoane fiind descoperite carbonizate pe bancheta din spate, a fost găsit de poliţişti. Tânărul de 19 ani le-a declarat anchetatorilor că a pierdut controlul volanului din cauza unei glume făcute de unul dintre pasageri.

03 apr. 2017, 05:08
Şoferul maşinii în care au fost descoperite două cadavre carbonizate a fost reţinut UPDATE

UPDATE: Şoferul din judeţul Timiş care a fugit după ce maşina pe care o conducea a lovit un copac şi a luat foc, două persoane fiind descoperite carbonizate pe bancheta din spate, a fost reţinut de poliţişti, el fiind acuzat de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea sub influenţa substanţelor psihoactive.

Poliţiştii au reuşit să îl identifice pe tânăr la aproximativ două ore de la producerea accidentului de duminică seară. În momentul în care a fost găsit, acesta rătăcea pe un drum din vecinătatea comunei Fibiş, potrivit poliţiştilor din Timiş.

Tânărul în vârstă de 19 ani, care se afla în stare de şoc, le-a povestit anchetatorilor că accidentul a avut loc în urma unei glume. Unul dintre pasagerii din spate i-ar fi dat cu palma peste ceafă, în joacă, moment în care el s-a speriat şi a pierdut controlul volanului. Şoferul le-a mai spus poliţiştilor că s-a speriat foarte tare când a văzut cum maşina este cuprinsă de flăcări şi de aceea a fugit de la locul accidentului.

Două persoane au fost găsite carbonizate pe bancheta din spate a unui autoturism care a luat foc, duminică noapte, după ce şoferul a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat într-un copac de pe marginea drumului, în comuna Fibiş din judeţul Timiş. Şoferul şi pasagera din dreapta au fugit de la locul accidentului.

„Este vorba despre un accident rutier în care e implicat un autoturism marca Audi. La faţa locului s-au deplasat din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă o autospecială de lucru cu apă şi spumă, o descarcerare, trei ambulante SMURD, un ofiţer şi 15 subofiţeri. S-a constatat că autoturismul a ieşit de pe suprafaţa carosabilă, după care a luat foc. După stingerea incendiului, din nefericire, pompierii au constatat că în interior se aflau două persoane carbonizate”, a declarat Bogdan Mutu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Banat”.

Pasagera care a fugit de la locul accidentului împreună cu şoferul este o adolescentă de 17 ani din comuna Fibiş, care a fost găsită acasă de către poliţişti.

Cei doi pasageri care au murit carbonizaţi sunt un băiat de 20 de ani şi o fată care încă nu a fost identificată, conform poliţiştilor.

Citeşte şi TRAGEDIE în Timiş. Două persoane carbonizate după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac şi a luat foc