Cazul Vlad Pascu, la un pas să se repete! Un adolescent beat, drogat şi fără permis a intrat cu maşina într-un pom. Toţi cei 5 ocupanţi ai autoturismului au ajuns la spital

Tragedia de la 2 Mai s-ar fi putut repeta, sâmbătă, în Pădurea Snagov, când un adolescent aflat sub influenţa alcoolului, dar şi a substanţelor halucinogene a provocat un accident grav. Toţi cei 5 ocupanţi ai maşinii au ajus la spital cu răni grave.

07 apr. 2024, 12:35
Cazul Vlad Pascu, la un pas să se repete! Un adolescent beat, drogat şi fără permis a intrat cu maşina într-un pom. Toţi cei 5 ocupanţi ai autoturismului au ajuns la spital

Cazul Vlad Pascu, la un pas să se repete! Tânărul aflat la volanul autoturismului nu deţinea nici permis de conducere, acesta neavând încă 18 ani. Maşina pe care o conducea s-a izbit violent de un pom, după ce a derapat.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest „rezultatul fiind de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la testarea cu aparatul din dotare, au rezultat indicii cu privire la prezența în organism a unei substanțe psihoactive”. Tânărul a fost dus la un spital, în vederea recoltării de mostre biologice.

Citeste si Incident cu focuri de armă în Timiş. Poliţiştii au oprit o maşină care transporta migranţi VIDEO

În urma impactului cinci tineri au fost răniţi, fiind transportaţi la spital.

Cazul Vlad Pascu, la un pas să se repete! Un adolescent beat, drogat şi fără permis s-a izbit violent de un pom

Șoferul de 17 ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca duminică să fie prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Polițiștii din Snagov continuă cercetările „sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere și conducerea pe drumurile publice sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive”.

Citeste si Crimă înfiorătoare în Dâmboviţa! Un cadavru fragmentat, găsit în apropiere de autostrada A1. Cine este victima