Şoferul prefectului de Timiş, sancţionat şi de Poliţie, şi de şef VIDEO

La volanul maşinii în care, pe 24 martie, se aflau  Mircea Băcală, prefectul de Timiş, şi deputatul Alin Popoviciu, era Iarolin Şulan. Acesta este consilier al prefectului, însă "are şi atribuţii de şofer" după reducerile de personal din administraţie. În urma scandalului iscat, Şulan a fost sancţionat şi de Poliţie, şi de instituţia al cărei angajat este.

RomaniaTV.net
02 apr. 2012, 13:09
Şoferul prefectului de Timiş, sancţionat şi de Poliţie, şi de şef VIDEO

„Am comunicat datele cerute de poliţie, iar cel vinovat va suporta rigorile legii. Dânsul nu este angajat ca şofer, ci este consilier la biroul prefectului, dar are şi atribuţii de şofer. A fost necesar să preia aceste atribuţii după ultimele reduceri de personal. Va fi sancţionat şi de Prefectură, prima pedeapsă recomandată de Codul Muncii fiind mustrarea verbală. Prefectul va decide dacă va primi o sancţiune mai aspră”, a declarat, pentru adevarul.ro, Daniela Fetescu, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Timiş.

Imaginile care surprind şirul de „haiducii rutiere” făcute pe drumurile publice de şoferul maşinii în care se afla prefectul de Timiş Mihai Bacală şi naşul acestuia, deputatul PDL Alin Popoviciu, au fost făcute publice. Maşina a fost oprită de un echipaj al Poliţiei Rutiere, iar agenţii au fost sfătuiţi să-şi dea demisia, iar unul dintre ei a fost chiar mutat la un post de Poliţie Rurală.