Şoferul unui dric a mers imediat la spital când a început să audă zgomote din sicriu! Ce au descoperit medicii

O procesiune funerară în Argentina a fost deviată spre spital după ce ocupanților dricului în care se găsea o femeie moarte li s-a părut că au auzit zgomote provenind din sicriu, scrie Daily Mail.

RomaniaTV.net
15 dec. 2018, 20:10
Şoferul unui dric a mers imediat la spital când a început să audă zgomote din sicriu! Ce au descoperit medicii

„De vină” este o femeie de 65 de ani care a murit miercuri la Buenos Aires. Ea trebuia să fie înmormântată, dar pe drum spre cimitir celor aflați în mașină li s-a părut că aud zgomote și mișcări în sicriu. Ei au întors mașina și au mers la un spital de urgență pentru a le cere medicilor să verifice că femeia nu trăiește. O filmare care circulă online arată mașina parcată în fața unui spital și medici și asistente în jurul ei verificând interiorul sicriului. Medicii de la Spitalul Blas L. Dubarry au confirmat, însă, că femeia a murit de cel puțin 24 de ore.

Compania funerară angajată pentru a duce sicriu a transmis într-un comunicat de presă că șoferul a auzit zgomote puternice din sicriu și trebuia să verifice că persoana care era înăuntru nu este vie înainte de a o îngropa. Experții spun că fie ocupanților mașinii li s-a părut ce au auzit, fie era vorba de sunete făcute de o eliberare de gaze sau o relaxare a mușchilor care controlează corzile vocale ale cadavrului, ceea ce este normal.