Şoferul unui microbuz a suferit un şoc psihic şi a intrat într-un gard: „Astăzi o să muriţi cu mine”

Trei persoane au fost rănite, marţi, într-un accident în Târgovişte, după ce şoferul unui microbuz a suferit o cădere nervoasă şi a intrat cu maşina într-un gard de pe marginea şoselei.

30 iul. 2013, 11:10
Şoferul unui microbuz a suferit un şoc psihic şi a intrat într-un gard: „Astăzi o să muriţi cu mine”

Atât şoferul, cât şi cei trei pasageri din microbuz au fost transportaţi la spital.

”Şoferul de 34 ani, în timp ce se deplasa cu microbuzul pe Strada Mihai Bravu din Târgovişte, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un gard. Trei persoane din microbuz, de 39 de ani, 45 de ani, respectiv 49 de ani, au suferit răni uşoare şi au fost duse la spital. Şoferul a fost transportat şi el la spital în vederea efectuării unei expertize psihiatrice”, a precizat purtătorul de cuvânt al IJP Dâmboviţa, Raluca Florescu, citată de Agerpres.

Pe numele şoferului a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Pasagerii din microbuz susţin că şoferul le-ar fi spus: „Astăzi o să muriţi cu mine”.

Poliţişti ajunşi la locul accidentului au afirmat că şoferul părea că a suferit o cădere nervoasă.

Într-un comunicat de presă, Asociaţia Investitorilor Transport Târgovişte, la care era angajat şoferul, susţine că acesta are fişa de medicină a muncii şi avizul psihologic, toate în termen de valabilitate.