Șoferul unui microbuz, filmat cum lovește o bătrână cu pumnii în cap. „Stai pe scaun, cum îți spun eu!”

Scene șocante într-un microbuz care circula pe ruta Onești-Bacău. O bătrână a fost lovită cu pumnii de șofer, pentru că nu voia să se așeze pe scaun. Scena a fost filmată de un pasager.

31 mart. 2023, 12:26
Șoferul unui microbuz, filmat cum lovește o bătrână cu pumnii în cap. „Stai pe scaun, cum îți spun eu!”

Șoferul unui microbuz care circula pe ruta Onești-Bacău a fost filmat de un călător în timp ce lovea fără milă cu pumnii o bătrână. Din imagini, se pare că femeia ar fi vrut să stea în picioare, iar șoferul nu a fost de acord. „Stai pe scaun, cum îți spun eu!”, i-a spus șoferul, apoi a lovit-o cu pumnii în cap.

Femeia agresată a început să țipe și l-a înjurat pe șofer. Enervat și mai tare, bărbatul s-a năpustit asupra ei cu palmele, lovind-o în mod repetat.

Nimeni din microbuz nu a intervenit să-i ia apărarea femeii.

Citește și: De noaptea minții! Cum a reacționat un bărbat aflat în scaun cu rotile când s-a trezit cu polițiștii în fața lui. Strânsese o mulțime de bani din mila trecătorilor

După apariția filmării în mediul online și în presă, Poliția s-a autosesizat. Șoferul agresiv a fost identificat, fiind cercetat acum pentru lovire și tulburarea liniștii publice. De asemenea, oamenii legii o caută acum și pe victimă.

„Persoana din imaginile video a fost identificată de polițiști. Este vorba despre un bărbat de 56 de ani, din municipiul Onești. Totodată, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Citește și: Pensii 2023. Cu cât se taie pensiile, cine sunt românii care pierd între 31 şi 81% din bani. Top 10 scăderi

De asemenea, se fac verificări în vederea identificării victimei, întrucât, până în acest moment nu a fost depusă plângere”, a transmis IPJ Bacău.