De noaptea minții! Cum a reacționat un bărbat aflat în scaun cu rotile când s-a trezit cu polițiștii în fața lui. Strânsese o mulțime de bani din mila trecătorilor

Un bărbat aflat în scaun cu rotile din Alba a pretins că este o persoană cu handicap pentru a obține bani din mila oamenilor. În momentul în care au venit agenții de la Poliția Locală bărbatul s-a ridicat în picioare ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.

29 mart. 2023, 23:00
De noaptea minții! Cum a reacționat un bărbat aflat în scaun cu rotile când s-a trezit cu polițiștii în fața lui. Strânsese o mulțime de bani din mila trecătorilor

Incidentul s-a întâmplat marți, 28 martie, în parcarea unui magazin Kaufland din Alba Iulia.

Bărbatul se afla în scaunul cu rotile pretinzând că are un handicap. Atunci când au venit agenții de la Poliția Locală, însă, bărbatul nu mai avea nimic. S-a ridicat în picioare ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, după ce Poliția Locală i-a cerut acest lucru și l-a amenințat cu o amendă.

Citește și Stupefiant! Orașul din România unde un cerșetor câstigă 430 de lei în jumătate de oră! O doamnă care mima un handicap i-a speriat pe polițiștii locali cu câți bani făcea!

„Un cetățean din Republica Moldova în vârstă de 32 de ani a fost prins astăzi în jurul orelor 16.30 apelând la mila publicului în parcarea Kaufland. Mâna întinsă avea și o poveste pentru impresionat, plus că omul era într-un cărucior cu rotile. Numai că nu avea handicap. Polițiștii locali au observat acest lucru și i-au cerut să se ridice. A făcut-o într-un loc mai retras să ‘nu se facă de rușine’. Uite un motiv în plus să nu mai încurajați ne-munca…”, a declarat, pentru Alba 24, Marius Ardeleanu, polițist local.

Agenții au transmis că de la începutul anului au dat aproape 100 de amenzi, în valoare totală de 22.500 de lei, precum și trei avertismente scrise.

Câți bani câștigă lunar un cerșetor la Biserică

Polițiștii locali din Alba Iulia au câteva cazuri celebre de oameni care cerșesc prin oraș. Un exemplu este cel al unui bărbat din Cugir, care vine în Alba Iulia cu autoturismul personal, un Seat Alhambra, parchează, iar apoi începe să apeleze la mila publicului prin zona pieței din Cetate.

Polițiștii au povestit și despre cazul unei femei care vine din Sebeș și cerșește în Alba Iulia. Aceasta apelează la mila cetățenilor și spune că este invalidă, însă nu are nici o problemă.

Citește și Cât câștigă un cerșetor în România. După doar trei ore de stat pe stradă adună tot atâția bani cât un pensionar care a muncit o viață

La un moment dat, polițiștii locali au ridicat-o pe aceasta, în văzul unor persoane care credeau că femeia are un handicap locomotor. Când au săltat-o, polițiștii au făcut o descoperire șocantă. Femeia avea asupra ei suma de 430 de lei, bani despre care a spus că i-a primit în jumătate de oră de cerșit.