I-a ajuns sărăcia şi pe bogaţi! Șoferul unui Porsche, filmat în timp ce pleacă cu găleata și peria de la o spălătorie auto cu fise. Reacția internauților: „A dat toți banii pe mașină”

Șoferul unui Porsche a fost surprins în timp ce pleca, de la o spălătorie auto cu fise, cu găleata și peria. Oamenii au făcut haz de necaz pe internet.

05 iul. 2023, 09:46
I-a ajuns sărăcia şi pe bogaţi! Șoferul unui Porsche, filmat în timp ce pleacă cu găleata și peria de la o spălătorie auto cu fise. Reacția internauților: „A dat toți banii pe mașină”
Șofer de Porsche surprins într-o ipostază amuzantă

Un șofer de Porsche a fost ținta ironiilor pe internet, după ce a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce pleacă de la o spălătorie auto cu fise cu o găleată și o perie, destinate curățării mașinilor.

Citește și: Un cocalar cu Porsche a alimentat în benzinăriile din Cehia și a plecat fără să plătească. Care este explicația românului

Imaginile au fost postate pe pagina de Facebook „Polițiștii au umor”, acestea arătându-l pe șoferul unui Porsche care oprește la spălătorie, se dă jos, ia găleata și peria, le pune în mașină și pleacă ca și cum nimic nu s-a întâmplat.

Citește și: Ea este femeia pentru al cărei număr de telefon Cristiano Ronaldo și-a vândut Porsche-ul la jumătate de preț

Internauții care au văzut videoclipul nu s-au putut abține din a face glume pe seama situației. Totuși, există și oameni care au găsit justificări pentru fapta acestuia.

„Poate i găleată omului, a venit mai de vreme a spălat și a uitat-o, n am văzut nicăieri o asemenea găleată pe pista, la ce ti ar trebui”/ „Poți să scoți omul din sat ! Dar satul din om nu”, „Cleptomanie, aia e”/ „A dat toți banii pe mașină”, „E amărât, vremuri grele… Nu râdeți de el…”/ „Pai așa fac unii avere”/ „La câte datorii are pentru mașină, se descurcă și el cum poate!”, au fost câteva dintre comentariile internauților.