Sofia Vicoveanca, despre experiența din Bali: „Doamne, s-a răsturnat căruța”

Sofia Vicoveanca a vorbit despre experiența din Bali. Cântăreața de muzică populară s-a bucurat de o binemeritată vacanță în Bali, pe care i-a făcut-o cadou fiul său. Recent ajunsă acasă, artista a povestit cum s-a simțit acolo.

22 feb. 2023, 17:03

Sofia Vicoveanca, despre experiența din Bali. Vedeta a petrecut șapte zile pe plaiurile indoneziene, după ce fiul său i-a făcut cadou această vacanță de vis. La cei la 81 de ani, este într-o formă foarte bună, astfel că nu a stat pe gânduri și a acceptat cadoul.

Sofia Vicoveanca, despre experiența din Bali

Cântăreața s-a bucurat de experiență și a fost impresionată de ce a văzut în Bali. A fost uimită să vadă că nu erau polițiști pe stradă și că oamenii sunt atât de liberi pe stradă. În plus, șoferii se înțelegeau în trafic, lucru care a impresionat-o pe îndrăgita interpretă de muzică populară. Un lucru care a uimit-o a fost că toată lumea umbla cu scuterul.

Când am ieșit, am zis: ‘Doamne, s-a răsturnat căruța cu scutere!’ … erau peste tot cu ele, de la cei mici până la mame cu pruncul la sân. (…) Era o înțelegere deplină (n.r. în trafic), n-am văzut polițist pe stradă! (…) Știu să se apere și să se ajute! Mare lucru, e de ținut minte!”, a povestit Sofia Vicoveanca la Teo Show, la Kanal D.

De asemenea, artista a mai spus că ar fi luat liniștea cu ea, dacă ar fi fost posibil. “Liniștea! Pacea și înțelegerea dintre oameni! (…) Există acolo o armonie între oameni, așa mi s-a părut”.

Citește și: Sofia Vicoveanca, vacanță de vis în Bali. Interpreta de muzică populară, pe urmele influencerițelor. Cum s-a pozat îndrăgita artistă

Cea mai mare dorință a Sofiei Vicoveanca

Artista e conștientă că timpul trece foarte repede și că la un moment dat va veni sfârșitul. Totuși, până atunci artista încearcă să se bucure cât mai mult de ce îi oferă viața și a dezvăluit ce mare dorință are. E o perioadă grea pentru mulți oameni, mai ales de când a izbucnit războiul în Ucraina. Mulți privesc imaginile dezastrului și se tem să nu se extindă. Sofia Vicoveanca a mărturisit, într-un podcast, situația îi amintește foarte mult de copilărie, când părinții ei au pierdut totul.

Părinții mei au avut o situație foarte bună, aveau o prăvălie. Noi ne-am refugiat la o mătușă la Vicov, de asta mi se zice că sunt vicoveancă. Tata era prizonier, dar după război a apărut foametea. Eu încerc să mă adaptez vremurilor, dar nu renunț la ce am învățat de la mama.

Îmi spunea așa mama: ai grijă, să nu vorbești mult, să nu râzi tare. Dacă ți-a dat cineva dreptate din privire, să nu uiți sî mulțumești. Cam așa. (…) Eu nu am o poză de copil. Am fost necăjită tare. Este refugiul meu (n.r.: să scrie) să nu îmi bată urâtul și singurătatea la ușă. Primul lucru când mă scol, îmi fac patul. Zilnic fac ceva. Ori spăl, ori calc, ori am grijă de flori’, a declarat Sofia Vicoveanca în podcastul lui Damian Drăghici, pe YouTube.