Sofia Vicoveanca, extrem de activă la 81 de ani: „Eu mă ocup singură de curățenie şi merg şi la concerte”

Sofia Vicoveanca este extrem de activă, în ciuda faptului că are 81 de ani. Vedeta nu şi-a încheiat nici cariera artistică. Când nu se află la concerte, îşi găseşte de lucru acasă. În această perioadă se pregăteşte de Paşte şi face curat singură, în apartamentul ei de patru camere.

01 apr. 2023, 11:36
Sofia Vicoveanca, extrem de activă la 81 de ani: „Eu mă ocup singură de curățenie şi merg şi la concerte”
Sofia Vicoveanca, extrem de activă la 81 de an

Sofia Vicoveanca, extrem de activă la 81 de ani. “Sunt la Suceava, în treburi. Am venit azi noapte și azi spăl geamurile, trebuie! Așa e obiceiul.  Eu stau la bloc, la 4 camere și mă uitam de unde încep!  Eu mă ocup singură de curățenie, fac cât pot și cum pot, nu mă grăbește nimeni, nu stau.

Cum să îmbătrânesc când sunt activă mereu? La curățenie sunt „ochiul soacrei”, trebuie să curăț geamurile, să pun perdelele la spălat, bag aspiratorul. Îmi place să fie curat, trăiesc să îmi bucur sufletul!”, a povestit Sofia Vicoveanca, pentru Click.ro.

Citeşte şi: Sofia Vicoveanca, vacanță de vis în Bali. Interpreta de muzică populară, pe urmele influencerițelor. Cum s-a pozat îndrăgita artistă

Sofia Vicoveanca, extrem de activă la 81 de ani

Cântăreaţa de muzică populară îşi pregăteşte şi sufletul de Paşte, ţine post, o tradiţie creştină pe care o urmează de când era copil şi nu renunţă la ea. Pe lângă mişcarea zilnică, concerte, treburi casnici şi plimbări, Sofia Vicoveanca are şi un stil alimentar sănătos, consumă smoothie-uri pline de vitamine.

Normal că țin post, mâine mă duc să mă împărtășesc! Fiecare face cum simte, cum crede, asta ține de suflet! Eu așa m-am obișnuit de copil și ce am învățat, nu uit!

Chiar dacă vreau să mă adaptez vremurilor, nu renunț! Eu am grijă de mine! Pentru post, fără grăsimi, fără lapte, fără unt, care nici nu există până după sărbători. 

Smoothie cred că știți deja că îmi fac zilnic, cu banană, căpșuni, au apărut acum fructele de sezon, cu un merișor, cu clementine, cu lapte de cocos sau de soia și mă simt teribil!

Toată lumea mă întreabă ce fac? Nu fac nimic! Nu mă uit în  buletin, că anii nu sunt din buletin, sunt cei pe care îi porți, pe care îi arăți și nu stau locului. Eu încă mai cânt, cânt pe bune, nu merg pe playback!”, a mai spus  Sofia Vicoveanca, care urmează să concerteze în Belgia, pe data de 8 aprilie, și în Canada, pe 29 aprilie la Montreal iar pe 30 aprilie la Toronto.