Sofia Vicoveanca şi Daniela Condurache au câştigat în instanţa disputa cu politicienii PDL care au uitat să plătească VIDEO

Publicat: Sâmbătă, 03 Septembrie 2016 09:06 // Actualizat: Sâmbătă, 03 Septembrie 2016 10:03 // Sursa: romaniatv.net

Cântăreţii de muzică populară le-au declarat război politicienilor care s-au folosit de ei în campaniile electorale şi nu i-au plătit. Orchestra Populară Rapsozii Botoşanilor, printre ai cărei solişti se numără Sofia Vicoveanca şi Daniela Condurache, s-a judecat doi ani pentru plata cântărilor susţinute în timpul campaniei electorale din 2012 şi a câştigat.

Foto: bzi.ro

După doi ani de procese, judecătorii au dat câștig de cauză muzicanților de la Orchestra Rapsozii Botoșanilor care le-au cântat în strună foștilor democrați liberali, în campania electorală din 2012.

Politicienii au refuzat să plătească atunci integral nota de plată a concertelor susţinute de formaţia ce îi are ca principali solişti pe Sofia Vicoveanca şi Daniela Condurache. Acum, instanţa a dispus executarea silită a politicienilor din Botoşani pentru aproape 40 de mii de lei reprezentând "debit restant neachitat", transmite România TV.

Cântăreţii vor primi şi contravaloarea penalităţilor în cuantum de 0,1% pe zi de întârziere, ce se vor calcula din 2012 până la data achitării integrale a debitului. Potrivit presei locale, contractul iniţial s-ar fi ridicat la aproape 30 de mii de lei sumă din care artiştii au primit numai 14 mii. Politicienii ar fi refuzat achitarea în întregime a datoriei pe motiv că artiştii nu ar fi cântat în toate localităţile convenite prin contract.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
campanie electorală Daniela Condurache politicieni Sofia Vicoveanca
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7619
RON
23 Feb
noapte -6 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H