Sofia Vicoveanca şi Daniela Condurache au câştigat în instanţa disputa cu politicienii PDL care au uitat să plătească VIDEO

Cântăreţii de muzică populară le-au declarat război politicienilor care s-au folosit de ei în campaniile electorale şi nu i-au plătit. Orchestra Populară Rapsozii Botoşanilor, printre ai cărei solişti se numără Sofia Vicoveanca şi Daniela Condurache, s-a judecat doi ani pentru plata cântărilor susţinute în timpul campaniei electorale din 2012 şi a câştigat.

03 sept. 2016, 06:06
Sofia Vicoveanca şi Daniela Condurache au câştigat în instanţa disputa cu politicienii PDL care au uitat să plătească VIDEO

După doi ani de procese, judecătorii au dat câștig de cauză muzicanților de la Orchestra Rapsozii Botoșanilor care le-au cântat în strună foștilor democrați liberali, în campania electorală din 2012.

Politicienii au refuzat să plătească atunci integral nota de plată a concertelor susţinute de formaţia ce îi are ca principali solişti pe Sofia Vicoveanca şi Daniela Condurache. Acum, instanţa a dispus executarea silită a politicienilor din Botoşani pentru aproape 40 de mii de lei reprezentând „debit restant neachitat”, transmite România TV.

Cântăreţii vor primi şi contravaloarea penalităţilor în cuantum de 0,1% pe zi de întârziere, ce se vor calcula din 2012 până la data achitării integrale a debitului. Potrivit presei locale, contractul iniţial s-ar fi ridicat la aproape 30 de mii de lei sumă din care artiştii au primit numai 14 mii. Politicienii ar fi refuzat achitarea în întregime a datoriei pe motiv că artiştii nu ar fi cântat în toate localităţile convenite prin contract.