Soldat american beat, la volanul unui jeep, accident grav în Braşov. Două persoane au fost rănite

Un soldat american beat a produs un accident în judeţul Braşov. Americanul cobora cu viteza mare din Poiana Braşov, la volanul unui jeep. A intrat pe contrasens unde a lovit o masina care circula regulamentar. Deşi vizibil băut, poliţiştii nu s-au putut atinge de american ca să-i ia alcoolemia. Acesta a refuzat şi transportul la spital după accident deşi era rănit.

RomaniaTV.net
08 iul. 2015, 10:14
Soldat american beat, la volanul unui jeep, accident grav în Braşov. Două persoane au fost rănite

Un accident rutier soldat cu două victime a avut loc, marţi seară, pe drumul spre Poiana Braşov, la Belvedere. Vinovat de accident este un soldat american de culoare. Accidentul a fost provocat de un soldat american aflat la volanul unui jeep. Omul era vizibil băut, dar poliţiştii nu s-au putut atinge de el să-i ia alcoolemia. La locul accidentului au sosit procurorii militari.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov a trimis două echipaje SMURD pentru acordarea primului ajutor.

Potrivit adevarul.ro, cu el în maşină era şi o fată de 22 de ani, care şi-a rupt 4 coaste în accident.

În urma accidentului produs marţi seară pe drumul spre Poiana Braşov, din cauza unui soldat american băut, două persoane au fost rănite. Este vorba despre Agnes Wagner şi Costin Păunescu. Amândorura le plac maşinile şi fac parte dintr-un grup de prieteni pentru care maşinile sunt nişte bijuterii care trebuie întreţinute pe măsură.

Citeşte şi: Accident TERIBIL pe DN 2, în Vrancea. Patru persoane au fost rănite