Soldaţii ruşi, disperaţi să scape de pe frontul din Ucraina. Discuţia şocantă dintre un rus şi iubita lui: „Fă ceva și pleacă de acolo. Trage-ţi un glonţ în gleznă”

Soldaţii ruşi par a fi disperaţi să scape de pe frontul din Ucraina. Serviciul de Securitate Ucrainean a făcut publică o discuţie interceptată între un rus şi iubita lui.

02 mai 2022, 18:17
Soldaţii ruşi, disperaţi să scape de pe frontul din Ucraina. Discuţia şocantă dintre un rus şi iubita lui: „Fă ceva și pleacă de acolo. Trage-ţi un glonţ în gleznă”

Soldaţii ruşi, disperaţi să scape de pe frontul din Ucraina. Serviciul de Securitate Ucrainean a interceptat o nouă discuţie şocantă între un soldat rus şi iubita lui.

Bărbatul îi spunea femeii că este disperat şi că vrea să plece de pe frontul de război cu orice preţ. Mai mult, acesta spune că este dispus chiar să se rănească, numai ca să plece din Ucraina. Femeia îl încurajează şi îl îndeamnă să se împuşte în gleznă.

Citeşte şi Coşmar în Mariupol, oraşul devastat de bombardamentele ruşilor. Copiii beau apă de ploaie din bălţi pentru a putea supravieţui

Discuţia şocantă dintre un soldat rus şi iubita lui

Femeia: Fă ceva și pleacă din Ucraina.Bărbatul: M-aș ascunde undeva, să-mi trag una în mână. Și să le spun că un fragment m-a atins. Sau să-mi tai piciorul? Să folosesc un ciob, un ciocan?Femeia:  Rănește-te, fă ceva și pleacă de acolo. Cea mai bună variantă să te întorci viu acasă… trage-ți un glonț în gleznă!Bărbat: Nu va funcționa.

Forțele Armate Ucrainene susțin că rușii își pierd dronele pe bandă rulantă. Într-o singură zi, Rusia ar fi pierdut 10 drone de reunoaștere, doborâte de ucraineni cu niște arme speciale. Potrivit Comandamentului Forțelor Aeriene Ucrainene, că o astfel de dronă poate costa între 80.000 și 120.000 de dolari, în funcție de configurație.

Comandamentul Forțelor Aeriene a anunțat că avioanele de război inamice operează în principal în afara spațiului aerian ucrainean sau pe teritoriul ocupat temporar, unde rușii și-au extins deja apărarea aeriană. Dronele Orlan-10 sunt folosite la recunoașteri aeriene și transmit informații pentru artileria rusă. Elicopterele sunt rare și avioanele inamicului evită luptele cu militarii ucraineni și zonele unde e activă apărarea antiaeriană, potrivit Forțelor Aeriene Ucrainene.

„Drona de tip Orlan-10 este foarte eficientă, poate să țintească, poate servi ca un radiodifuzor sau să bruieze. Astfel că reprezintă o amenințare serioasă pentru trupele noastre”, a transmis Armata ucraineană.

Și deși această țintă – drona – este mică și greu de reperat, în fiecare zi, apărătorii ucraineni lovesc din ce în ce mai multe dintre aceste dispozitive, folosind diverse arme.

Forţele ucrainene au stabilizat frontul la sud-est de oraş, iar pauza intervenită în luptele pentru oraşul Zaporojie este utilizată pentru consolidarea poziţiilor defensive de aici, a relatat duminică seara Unian, citându-l pe şeful administraţiei militare al regiunii Zaporojie, Oleksandr Staruh.

Citeşte şi Liceu din Lugansk, distrus de ruşi. Clădirea din secolul al XIX-lea a rezistat în cele două războaie mondiale