Soldaţii ruşi locuiau în cocină cu porcii, în Herson. Imagini şocante din teritoriile eliberate de ucraineni VIDEO

În satul Liubimivka, din regiunea Herson, recent eliberat de sub ruşi, soldaţii ucraineni au descoperit şocaţi cu ocupanţi trăiau într-o cocină, împreună cu porcii.

07 oct. 2022, 11:47
Soldaţii ruşi locuiau în cocină cu porcii, în Herson. Imagini şocante din teritoriile eliberate de ucraineni VIDEO

„SBU a primit dovezi incontestabile că câinii lui Putin sunt adevărați porci în viața reală. După eliberarea satului Liubimivka, din regiunea Herson, angajații SBU au început să verifice pozițiile abandonate ale așa-numitei „A Doua Armate a Lumii”. Și nu şi-au putut reține lacrimile de râs când au văzut ce era înăuntru. Ocupanții împărțeau masa și patul cu porcii”, se arată într-un raport dat publicităţii de autorităţile ucrainene.

Un rezident local care a vizitat „postul de comandă” al rușilor a comentat: „I-am găsit pe oamenii noștri”, cu referire la porcii care ieşeau din adăpost.

Dar acestea nu au fost singurele descoperiri şocante făcute de ucraineni. Mașini de spălat furate stăteau printre murdărie și duhoare, ruşii sperând că într-o zi le vor putea duce acasă.

Citeşte şi Aventura nebună a doi ruşi, disperaţi să scape de mobilizarea lui Putin. Au traversat cu barca mările îngheţate pentru a ajunge în Alaska, unde au cerut azil

De asemenea, nu mai departe de marţi, poliţia ucraineană a transmis că a descoperit o „cameră de tortură” în sat Pisky-Radkivski, care a fost ocupat de Rusia, în estul regiunii Harkov. Printre obiectele găsite, potrivit Poliţiei, se numără o cutie plină de dinţi de aur extraşi de la ucraineni.

Video cu adăpostul ruşilor, printre porci: