Solista trupei DJ Project, mărturisiri emoţionante despre cum a scăpat din ghearele morţii

Solista trupei DJ Project, Mira, a vorbit la România TV despre ce a trăit în momentul accidentului care i-a marcat viata, dar şi despre reacţia pe care mama ei a avut-o la aflarea veştii. 

RomaniaTV.net
01 oct. 2017, 16:39
Solista trupei DJ Project, mărturisiri emoţionante despre cum a scăpat din ghearele morţii

„Nu pot să fiu decât recunoscătoare că sunt în viaţă şi m-am ales doar cu nişte dureri. Este foarte normal, dar sunt foarte bine”, a declarat artista. 

Solista DJ Project a vorbit şi despre toate trăirile pe care le-a avut după accident, dar şi despre momentele cumplite prin care a trecut familia ei:

Mama a fost wow. Cine a sunat-o pe mama? Eu…Fix după ce am ieşit din maşină mi-a adus cineva telefonul si am sunat-o. I-am spus că am făcut accident. Se panicase tare. Mă tot întreba ce s-a întâmplat. Şi am avut norocul că era o asistentă, a fost prima femeie pe care am întâlnit-o. Am zis că aşa a fost să fie. Primul lucru a fost să-mi pun mâna pe faţă. Am văzut că am sânge, m-am panicat, am tăiat şoseaua şi strigam ajutor. M-am dus spre un om. Eu am fost conştientă tot timpul. Şi omul acela nu a venit la mine, ci a trecut pe lângă mine. Moment în care m-am întrebat dacă trăiesc oare„, a povestit Mira. 

Trupa Dj Project a fost implicată, în urmă cu câteva săptămâni, într-un accident rutier grav, pe DN7, iar Gino Manzotti, DJ Maxx şi Mira au fost transportaţi de urgenţă la spital.