Solistul trupei Carla’s Dreams a RECUNOSCUT ce se află sub masca consacrată

"Ce se ascunde sub masca celor de la Carla's Dreams?" Este întrebarea care îşi aşteaptă încă răspunsul şi pentru care fanii trupei ar face orice să-l afle. Recent, solistul trupei Carla's Dreams, Andrei Ţăruş a oferit un interviu incendiar despre cum sunt ei ca oameni, dar şi despre ce ar face în cazul în care oamenii ar descoperi cum arată de fapt aceştia  în realitate.

RomaniaTV.net
11 nov. 2016, 12:08
Solistul trupei Carla’s Dreams a RECUNOSCUT ce se află sub masca consacrată

Membrii trupei  Carla s Dreams au vorbit liber într-un interviu de senzaţie despre cum arată lumea lor. O lume în care muzica este mai presus de orice, scrie Libertatea.ro.

„Masca este una asumată şi este una şi arătată. Noi lucrăm foarte mult cu lumea din Moldova. Se înţelege că nu este o fiţă, ci o poziţie a nostră, în legătură cu imaginea. Noi nu cerem, îi rugăm şi vrem să fie respectată.

O să plec probabil. Nu cred că am un spirit de observaţie special. Pe Facebook sunt multe discuţii care ar merita explicaţii. Este o lipsă de responsabilitate dacă nu intrăm în contact cu fanii. Noi vrem oamenii noştri, să gândim la fel”, a declarat solistul trupei.

Citeşte şi  Aşteptarea fanilor a luat sfârşit! Băieţii Carla’s Dreams au făcut anunţul oficial