Solistul unei trupe heavy metal, ARESTAT după ce a angajat un asasin pentru a o UCIDE pe soţia sa

Tim Lambesis, solistul trupei heavy metal As I Lay Dying, a fost arestat marţi, în California, fiind acuzat că a angajat un asasin profesionist, în realitate un poliţist care lucra sub acoperire, pentru a o ucide pe fosta lui soţie.

08 mai 2013, 12:13
Solistul unei trupe heavy metal, ARESTAT după ce a angajat un asasin pentru a o UCIDE pe soţia sa

Tim Lambesis a fost arestat în localitatea Oceanside din apropiere de San Diego. Poliţia aflase anterior că acesta se afla în căutarea unui asasin profesionist pe care dorea să îl angajeze pentru a o ucide pe fosta lui soţie, relatează Mediafax.

„Informaţia ne-a parvenit săptămâna trecută. Am acţionat foarte repede pe baza ei. Credem că am reuşit să prevenim o mare tragedie”, a precizat Jan Caldwell, purtător de cuvânt al poliţiei americane.

Caldwell a spus că ancheta, aflată încă în desfăşurare, o împiedică să facă publice alte detalii despre felul în care Tim Lambesis dorea ca soţia lui să fie ucisă. Ea nu a dorit să vorbească nici despre felul în care poliţia a intrat în posesia informaţiilor despre această tentativă de crimă.

Soţia rockerului, Meggan, a depus actele prin care solicita divorţul de Tim Lambesis la Curtea Superioară din San Diego, în septembrie 2012.