Solomon, atac la Mariana Câmpeanu: Dacă se dezbrăca în pielea goală, mai câştiga un vot-două VIDEO

Primarul Craiovei Antonie Solomon, candidat al UNPR pentru un nou mandat, a reacţionat dur la declaraţiile parlamentarului PNL Mariana Câmpeanu, care afirmase săptămâna trecută că Bănia are imaginea unui oraş condus de interlopi. Solomon s-a folosit de cuvinte grele pentru a-i da replica liberalei, jignind-o fără nici cea mai mică reţinere.

RomaniaTV.net
18 apr. 2012, 15:11
Solomon, atac la Mariana Câmpeanu: Dacă se dezbrăca în pielea goală, mai câştiga un vot-două VIDEO

„Ce-a mai spus Mariana Câmpeanu? Bă băiatule, eu cred că dacă se dezbrăca în pielea goală mai câştiga un vot-două în Craiova, ştii poate… Doamne fereşte! Păi, am auzit că e deputat sau senator de Hunedoara, unde vai de mama lor ce e acolo. Eu am trecut de zeci de ori până acum prin Hunedoara. Aţi văzut vreodată, în Craiova, că se împuşcă pe stradă, că se bat în discoteci, că de Paşte s-a întâmplat ceva? Nu. Craiova este cel mai sigur oraş din ţară. Despre interlopi, probabil că este în mintea unora, ştii, care visează numai interlopi.. Oraşul ăsta e frumos, extrem de interesant, sigur, oraş universitar, 30.000 de studenţi...”, a spus Solomon, potrivit oltenaşul.ro.

Edilul Craiovei şi-a apărat oraşul spunând că aici „se poate coabita paşnic, nu ca în secolul 15”. „Vreau să fie o Craiovă unică prin frumuseţe, curăţenie, modul de viaţă. Asta e dorinţa mea şi sper să reuşim. Craiova e generatoare de modele pentru alte oraşe chiar”, a contracarat Antonie Solomon.

La lansarea candidaturii, Solomon declara că Primăria Craiova reprezintă pentru el „dragostea şi patima” sa şi a vorbit despre „relaţia” care s-a creat între el şi municipiul Craiova, comparând-o cu „o dragoste cu o fată de 16 ani”.

„Între mine şi Craiova a început o dragoste nebună ca între mine şi o fată de 16 ani, care vrea mereu să fie în centrul atenţiei. Am cucerit-o şi m-am căsătorit cu ea, iar o perioadă a fost văduvită: un an şi patru luni nu am fost lângă ea, dar am planuri mari cu ea. Vreau ca pe 10 iunie să avem un singur câştigător: Craiova”, afirma Solomon.

Mariana Câmpeanu nu a dorit să comenteze prea mult atacul murdar al edilului Craiovei.

„Nu mai pot să-i transmit nimic, că, la vârsta asta, nu se mai poate vorbi de educaţie. Ce pot să-i transmit unui astfel de om? Eu iubesc Craiova, vreau să fie un oraş frumos. Domnul Solomon vrea sa câştige voturi atacând două femei. Este gradul de educaţie pe care îl are domnia sa şi eu nu pot să-i recomand nimic pentru că la vârsta asta nu se mai poate face educaţie”, a declarat Mariana Câmpeanu, la România TV.