Solstiţiul de vară 2023: Aceste 5 ZODII sunt cele mai norocoase în 21 iunie. Vezi ce le poartă noroc și dacă ești în top!

Trebuie să fii gata să lași Universul să te surprindă, să-ți asumi riscuri și să ai încredere că tot ce se întâmplă este pentru binele tău cel mai înalt, deoarece Soarele în Rac face promisiuni de noroc și abundență.

21 iun. 2023, 08:14
Solstiţiul de vară 2023: Aceste 5 ZODII sunt cele mai norocoase în 21 iunie. Vezi ce le poartă noroc și dacă ești în top!

Solstiţiul de vară 2021: Suntem într-o săptămână cu totul specială. Norocul și abundența bat la ușă pentru toată lumea, în special pentru cele din lista de mai jos. Verifică dacă ești și tu în ea și care sunt motivele pentru care sunt în top.

Solstiţiul de vară 2021: TAUR
Puternicul Soare se întoarce la Rac, conducătorul zonei tale de comunicare. Ești încurajat să spui mai mult adevărul tău, având încredere că simți ceea ce faci pentru un scop mai mare. Soarele reprezintă acțiune și, în această parte a vieții tale, te va ajuta să îmbrățișezi conștientizarea și comunicarea necesare pentru a lua ceea ce vrei și cee ace ai nevoie de la viață pentru a transforma visurile în realitate. Cu cât viața ta se bazează mai mult pe autenticitate, cu atât te vei simți mai norocos.

Horoscopul VERII astronomice: Ce aduce solstiţiul de vară 2023 tututor ZODIILOR

Solstiţiul de vară 2021: SCORPION
Soarele este centrul zodiacului, reprezentând o forță vitală puternică care te ajută să acționezi și să creezi viața visurilor tale. Soarele intră în Rac, luminându-ți sectorul norocului și oferindu-ți șansa de a-ți manifesta viața celor mai nebunești visuri, chiar dacă acea viață este pur și simplu libertatea de a trăi autentic și liniștit.

Trebuie să fii gata să lași Universul să te surprindă, să-ți asumi riscuri și să ai încredere că tot ce se întâmplă este pentru binele tău cel mai înalt, deoarece Soarele în Rac face promisiuni de noroc și abundență. Trebuie să le îmbrățișați pe deplin – chiar dacă sunt înfricoșătoare.

Horoscop karmic 20-25 iunie 2023. Se fac ţăndări legăturile toxice, se pune mâna pe „pâine și cuțit”

SĂGETĂTOR
Săgetătorul este semnul zodiacal care vede orizonturile extinse ale vieții și se trezește cu entuziasm în fiecare zi pentru a le explora. Cu toate acestea, când vine vorba de schimbarea aspectelor mici ale vieții, acele rutine sau zone de confort, ajungi să te lupți cu tine. Nu poți crea viața la care visezi fără schimbare. Nu poți să-ți asumi un risc față de ceva nou fără teama că nu va funcționa. Cu toate acestea, poți avea credință și încredere care te pot duce pentru a-ți manifesta viața dorită. Soarele intră în Rac, conducătorul sectorului tău de transformare, ajutându-te să îmbrățișezi oportunitățile de schimbare pe care le ai în viața ta. Adesea, schimbarea nu înseamnă să fii pregătit pentru ceea ce este nou, ci să știi că nu poți rămâne acolo unde ești acum încă un minut. Transformarea are loc atunci când în sfârșit recunoști acest lucru și ați încredere că drumul va apărea pe măsură ce faci pașii înainte.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO