Soluţia lui Eugen Tomac pentru majorarea alocaţiilor pentru copii: Pensiile speciale sunt un furt şi ele trebuie eliminate

Pensiile speciale sunt un furt și ele trebuie eliminate, a declarat Eugen Tomac. Şeful PMP a anunţat că proiectul de lege privind eliminarea tuturor pensiilor speciale, inițiativa propusă de PMP, a trecut de Senat şi că, în opini sa, dacă ar primi şi votul deputaţilor, "în mod automat cei peste 1,2 miliarde de lei ar putea fi realocați pentru mărirea alocațiilor, pentru personale cu dizabilități și chiar ar fi suficienți bani pentru construirea a 1000 de creșe".

RomaniaTV.net
15 feb. 2019, 12:00
Soluţia lui Eugen Tomac pentru majorarea alocaţiilor pentru copii: Pensiile speciale sunt un furt şi ele trebuie eliminate

„Am propus azi, în plenul Parlamentului, o soluție care ar ajuta la închiderea bugetului făcut praf de PSD.

Sunt dezbateri aprinse legate de insuficiența banilor pentru mărirea alocațiilor, nu sunt bani pentru persoanele cu dizabilități, nu sunt bani pentru construirea de creșe.

Pentru a rezolva aceste probleme grave, soluția este simplă. În urmă cu o săptămână a fost adoptată în Senat legea privind eliminarea tuturor pensiilor speciale, inițiativa propusă de PMP.

Dacă astăzi am vota în Camera Deputaților aceasta lege, în mod automat cei peste 1,2 miliarde de lei ar putea fi realocați pentru mărirea alocațiilor, pentru personale cu dizabilități și chiar ar fi suficienți bani pentru construirea a 1000 de creșe.

Pensiile speciale sunt un furt și ele trebuie eliminate”, a anunţat Eugen Tomac, pe contul de Facebook.