Soluţie de criză. Fotbalistul Eduard Schuller, de la Unirea Alba Iulia, vândut prin mica publicitate

Un fotbalist dorit de Dinamo a fost scos la vânzare, la mica publicitate, grupările interesate fiind aşteptate să liciteze pentru el, săptămâna viitoare. Eduard Schuller a jucat până acum la Unirea Alba Iulia, echipă intrată în insolvenţă.

RomaniaTV.net
07 feb. 2013, 08:47

Criza financiară a adus o premieră pentru fotbalul românesc: un jucător a fost scos la vânzare printr-un anunţ dat la „mica publicitate”. Administratorul judiciar al SC Fotbal Club Unirea 2006 SA Alba Iulia, Florinel Oprinca, a publicat miercuri un anunţ în două ziare, prin care anunţă că „marţi, 12 februarie, la ora 11.00, se va desfăşura licitaţia pentru vânzarea pe bază de oferte de preţ (…) a jucătorului Schuller Eduard George, fundaş central. Orice club interesat în cumpărarea jucătorului trebuie să obţină acordul în scris al jucătorului, acord care trebuie să fie depus la sediul administratorului judiciar„.

Conform ziarulunirea.ro, după parcurgerea paşilor juridici fireşti în asemenea operaţiune, dar ciudaţi totuşi pentru o echipă de fotbal, FC Unirea poate încasa o sumă cifrată la aproximativ 30.000 de euro plus TVA de la Fortuna Brazi în contul plecării lui Schuller. Publicaţia mai scrie că Fortuna Brazi, grupare antrenată de Edi Iordănescu, este destinaţia certă a internaţionalului Eduard Schuller (18 ani), care săptămâna trecută era dat drept sigur la Dinamo şi Astra Giurgiu.

Unirea Alba Iulia a intrat în insolvenţă în urmă cu câteva luni, iar acum se află în pragul desfiinţării, nefiind sigură că poate începe returul.