Soluţie ingenioasă într-un restaurant din Olanda. Adăposturi din sticlă, anti-coronavirus pentru respectarea distanţării sociale

Idee ingenioasă găsită de Olanda pentru redeschiderea restaurantelor în vremea pandemiei de coronavirus! Un restaurant olandez s-a gândit să organizeze mici cabine de sticlă în care să intre doar două sau trei persoane pentru a lua masa. Ideea este similară cu cea adoptată de unele restaurante din România, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
08 mai 2020, 06:01

Un restaurant din Amsterdam, Olanda a venit cu o idee inedită pentru deschiderea pe timpul pandemiei. Clienții restaurantului vor sta în separeuri din sticlă, în formă de mici căsuțe iar ospăratii vor purta mănuși și vizete transparente.

Citește și: Cum ar putea arăta concertele live în perioada următoare. Danezii au oferit un exemplu plin de ingeniozitate

Separeurile din sticlă ale olandezilor sunt asemănătoare cu cele pe care le putem vedea și prin România pe timp de iarnă, asemănătoare unor igluuri.

Olanda se pregătește să redeschisă restaurantele la începutul lunii mai și deja s-au făcut rezervări la acest restauranta, tocmai datorită protecției pe care susține că o oferă clienților care-i trec pragul.

Restaurantul speră că va începe să primească primii clienţi începând cu data de 21 mai, când toate pregătirile pentru cele cinci „sere” și pentru protecția personalului și a clienților vor fi gata.