Soluţii naturale pentru albirea dinţilor

ALBIRE DINŢI. Cu toţii ne dorim un zâmbet de invidiat, însă ştim cât de greu este să ne întreţinem dantura, chiar dacă avem o igienă corespunzătoare. Iar soluţiile de albire a dinţilor profesionale oferite de cabinetele stomatologice sunt de cele mai multe ori extrem de costisitoare.

22 feb. 2015, 17:03
Soluţii naturale pentru albirea dinţilor

Iata cateva sfaturi utile pentruintretinerea danturii si cateva trucuri pentru albirea lor. Suntem tare curiosi ce metode folositi voi si de aceea va rugam sa ni le dezvaluiti in rubrica de comentarii.

Albirea dintilor naturala cu ulei de masline

Cu siguranta il folosesti pentru hidratarea pielii, pentru regenerarea parului, dar iata ca il poti folosi si pentru a obtine o dantura mai alba. Foloseste un servet de bumbac curat pe care il inmoi in putin ulei de masline. Urmatorul pas este sa freci aceasta solutie de fiecare dinte. Rezultatele vor fi vizibile dupa cateva utilizari.

Albirea dintilor naturala cu coji de portocale

Citricele iti fac bine oricum le-ai folosi. Nu numai ca sunt o sursa de vitamine, dar le poti folosi pentru a avea un ten frumos si dinti mai albi. Foloseste partea alba a cojii de portocale si freaca-ti dintii cu ea. Clateste apoi cu apa rece. Vei observa ca dintii tai sunt mult mai stralucitori.

Citeste in continuare pe Revista TEO

Citeşte şi Secrete pentru DINŢI ALBI