Soluţii simple pentru un păr sănătos

Menţinerea în condiţii bune a părului poate fi o problemă, mai ales atunci când îl atacăm zi de zi cu tot felul de soluţii pentru înfrumuseţare, îl vopsim şi pieptănăm, îl uscăm de fiecare dată cu uscătorul etc.

RomaniaTV.net
17 ian. 2014, 08:17
Soluţii simple pentru un păr sănătos

Da, stiu, acestea sunt cateva din lucrurile la care nu putem renunta dar, in timp, tot ele ne pot distruge parul. Ce ramane de facut?

Urmeaza pasii de mai jos si nu vei mai avea probleme, iar suvitele tale isi vor pastra prospetimea si aspectul sanatos mereu, indiferent de situatie:

1. Foloseste sapunul cat mai rar. Nimeni nu spune ca nu trebuie sa-ti pastrezi suvitele curate. Sapunul insa, pe langa ca va deteriora parul, il va face aspru si lipsit de prospetime si stralucire. Spala-te in schimb din doua in doua zile folosind un sampon usor, pentru a preveni pierderea uleiurilor naturale din par.

Citeşte şi Ea este femeia care nu s-a spălat pe cap de cinci ani. Vezi cum arată părul ei GALERIE FOTO

2. Folositi balsamul cu grija. Folosirea lotiunilor balsamice zi de zi distrug si ele cu timpul parul. In loc sa folositi in mod regulat aceste solutii, aplicati mai degraba o data pe saptamana cate o masca de par cu efect intensiv. Aceste masti pot fi cumparate de la orice magazin cosmetic sau pot fi preparate chiar acasa.

3. Pastrati instrumetele in cele mai bune conditii. Periile de par vechi si cu dintii distrusi pot afecta foliculele firelor de par. Pentru a verifica calitatea periei, atat pe cea pe care o folositi zi de zi cat si in cazul in care vreti sa cumparati una noua, frecati peria usor in palma. In cazul in care acele dau o senzatie dura, abraziva, cautati o perie noua. Mai mult, pentru a descalci parul proaspat spalat fara a-l rupe, incercati aceasta manevra sub dus, inainte de a inchide apa si a iesi din baie.

Continuarea pe Lyla.ro.