Şomerii fac CURSURI DE MASAJ. Mulţi dintre ei reuşesc să se angajeze în străinătate

Cursurile de masaj, la mare căutare printre şomeri. În Mehedinţi sunt tot mai mulţi cursanţi, asta după ce mulţi absolvenţi au reuşit să-şi găsească într-un timp scurt, un loc de muncă. Cu diploma recunoscută oriunde în Europa, cursanţii şi-au găsit de lucru fie în ţară, fie pe nave de croazieră, ori în Spania, Austria sau Italia.

11 mai 2014, 06:53
Şomerii fac CURSURI DE MASAJ. Mulţi dintre ei reuşesc să se angajeze în străinătate

Fie pentru că au rămas fără un loc de muncă, fie că o fac din pasiune, din ce în ce mai mulţi oameni se înscriu la cursurile de masaj, informează România TV.

Citeşte şi Percheziţii la 16 saloane de masaj din Bucureşti. Ce caută poliţiştii

Am făcut cursurile pentru că-mi place, mi-a plăcut dintotdeauna, doar că nu a fost timpul să-l fac. Sunt rezident în Spania de 13 ani şi am venit în ţară să fac cursul de masaj„, a spus un absolvent.

Românii fac cursurile de masaj cu gândul să muncească în străinătate. „Este o şansă pentru mine în plus, sunt încă elev, aş dori să continui pe acest drum, aş vrea să plec în străinătate, aş dori să muncesc în domeniul acesta„, a spus un alt cursant.

Unii au fost norocoşi şi după terminarea cursurilor şi-au găsit imediat de muncă. „Am început ca particular pe unde am reuşit, apoi mi-am gasit în Austria de muncă„, a spus un fost abslovent al cursurilor de masaj.

Citeşte şi Avantajele masajului în timpul sarcinii şi după naştere

Cursurile de masaj sunt acreditate de Ministerul Muncii şi recunoscute în Europa. „Foarte mulţi dintre absolvenţi chiar au reuşit să-şi găsescă de muncă, au reuşit să se angajeze la diverse cabinete particulare, la recuperări, au reuşit să lucreze în baile Herculane, avem eprsoane care s-au angajat inclusiv pe vase de croazieră„, a spus Adelina Păun, organizator cursuri. 

Cursul costă în jur de 600 de lei.