SONDAJ. 80% dintre românce şi-ar schimba ceva la corp. Vezi ce le nemulţumeşte

Româncele sunt complexate de cel puţin o parte a corpului lor. 79% dintre femeile din ţara noastră ar schimba ceva la silueta lor. Cel puţin asta este concluzia unui sondaj al revistei Psycologies. Odată cu trecerea timpului însă, nu aspectul fizic este cel mai important pentru doamne, ci împlinirea personală.

RomaniaTV.net
18 mai 2012, 12:05
SONDAJ. 80% dintre românce şi-ar schimba ceva la corp. Vezi ce le nemulţumeşte

Chiar dacă se simt frumoase, aproape 80% dintre românce sunt nemulţumite de o parte a corpului lor. Dintre acestea, 84% ar apela la operaţii estetice.

Cele mai multe doamne ar „umbla” puţin la burtă, sâni şi coapse. Până să ajungă la bisturiu, ar putea învăţa ceva din dietele şi stilul de viaţă al vedetelor de la noi. „Eu cred că faptul că nu fumez, beau foarte rar alcool, încerc să am o dietă cât de cât sănătoasă. Îmi plac foarte mult dulciurile şi pastele fainoase. Îţi trebuie o dietă echilibrată”, a spus Daniela Gyorfi.

Potrivit studiului, 57% dintre românce şi-ar micşora burta, 35% ar umbla la sâni, în timp ce 31% ar lua măsuri cu privire la coapsele.

„Am început dieta pe 15 octombrie, am mâncat de toate, mă refer la toate tipurile de carne mai puţin porc cu grăsime, am mâncat pui pe grătar”, a spus Minodora.

71% dintre româncele care au participat la sondaj au spus că se simt frumoase. Pentru jumătate dintre ele, frumuseţea înseamnă sentimentul de împlinire personală, iar pentru un sfert, frumuseţea este grija de sine.