Sondaj-bombă pentru alegerile parlamentare. PSD, la doar câteva procente de PNL

Lucrurile au început să se schimbe de la alegerile locale. Un nou sondaj realizat de BCS şi comandat de PMP arată că PSD e doar la un pas în urma liberalilor. În timp ce PNL are 32%, social-democraţii au ajuns la 28.6%.  

RomaniaTV.net
31 oct. 2020, 16:54

Astfel, rezultatele sondajului arată că PNL e primul în preferinţele românilor în ceea ce priveşte scrutinul din 6 decembrie cu un procent de 32,2%. În doar o lună PSD a reuşit să recupereze şi a ajuns la 28,6% procente, scrie Adevărul.

Abia pe locul al treilea se situează şi USR-PLUS cu o itenţie d evot de 17,6%, urmat de PMP cu 7,4%. Singurul partid care ar mai prinde locuri în Parlament ar fi Pro România, ce are o intenţie de vot de 5,2. UDMR e la limită, cu o intenţie de vot de 4,8%. Informaţiile se bazează pe o prezenţă de vot calculată la 41%. Sondajul a fost efectuat în perioada 25-30 octombrie 2020 pe un eșantion național de 1.482 persoane, reprezentativ pentru populația adultă a României.

„PSD va veni la Guvernare!”

Conducerea PSD spunea acum câteva zile că social-democraţii s-ar situa primii în cel mai recent sondaj realizat de partid.

„Marcel Ciolacu a spus că am trecut peste PNL în sondajele de opinie și avem 31%. PNL este sub noi cu un procent, iar USR-PLUS este cu puțin peste 20%. A spus că după 6 decembrie vom fi la guvernare”, au declarat surse din conducerea PSD pentru Europa Liberă.